Práce študentov ŠTC 2023 – Windows 11

Ak ste o ňom ešte nepočuli, Študentské Trénerské Centrum Microsoft je rozvojový program pre študentov stredných (a občas aj základných či vysokých) škôl na Slovensku. V rámci neho sa študenti vzdelávajú v rôznych oblastiach a technológiách spoločnosti Microsoft.

Nie je to však len pre nič – za nič. Zo získaných skúseností ďalej študenti budujú vzdelávací materiál pre ostatných, aby nadobudnuté vedomosti posunuli zaujímavou formou ďalej. V spolupráci s marketingovým tímom programu ŠTC Microsoft vám preto prinášame niekoľko zaujímavých študentských prác, ktoré postupne uvidíte na našom blogu. Zameranie je rôzne, či už Windows, Microsoft 365 aplikácie alebo Minecraft Education, takže si každý nájde to svoje.

Dnes sa pozrieme na niektoré z najužitočnejších funkcií, ktoré prináša Windows 11 spolu s našimi študentmi – Barbora Svitková, Branislav Juhás a Richard Líška.

Od elegantného vzhľadu až po praktické nástroje, Windows 11 nám prináša niekoľko vylepšení, ktoré nás jednoducho ohromia. Windows 11 nám prináša mnoho úžasných funkcií, ktoré nám uľahčujú každodenné používanie počítača. Od moderného vzhľadu až po praktické nástroje pre multitasking, Vylepšený Microsoft Store, integrovaná aplikácia Microsoft Teams a herné možnosti sú len niektoré z dôvodov, prečo by ste sa mali pozrieť na tento operačný systém. Čo si myslíte o Windows 11? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie!

Nezabudnite odoberať náš YouTube kanál, kde vás čaká množstvo užitočného obsahu!

Ak sa ti článok páčil, určite budeme radi za jeho zdieľanie

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ďalšie články, ktoré by ťa mohli zaujať

Bezpečnosť
Peter Lehocký

#3 Bezpečnosť na internete: Všeobecne platné tipy a rady

V prechádzajúcich dvoch článkoch sme si predstavili bezpečnostné hrozby a podvody, ktoré na vás čakajú na internete. V dnešnom článku si predstavíme opatrenia, ktorými takéto hrozby minimalizujete, situácie, v ktorých sú vaše citlivé dáta v najväčšom nebezpečenstve, a tiež to ako po sebe na internete zanechávať čo najmenej stôp. Opatrení,

Čítať ďalej >
IoT
Tomáš Zajíc

Práce študentov 2. semestra ŠTC 2023 – Snímač v simulovanom prostredí Raspberry Pi

V druhom semestri programu ŠTC Microsoft sa naši študenti mohli venovať IoT alebo programovaniu. Martina Inkábová je ďalšou z tých, ktorí sa vydali práve cestou IoT. Náplňou jej výstupného projektu bolo vytvoriť snímač v simulovanom priestore Raspberry Pi kontrolujúci teplotu a vlhkosť v miestnosti – podstatné faktory pre komfort a zdravie ľudí. Napriek tomu,

Čítať ďalej >

2 Odpovede

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Pokračovaním v prehliadaní blogu súhlasíte s používaním súborov cookies. Viac sa o nich môžete dozvedieť na podstránke Zásady ochrany osobných údajov.
Pokračovaním v prehliadaní blogu súhlasíte s používaním súborov cookies. Viac sa o nich môžete dozvedieť na podstránke Zásady ochrany osobných údajov.