Ambasádorská výzva v Microsoft Azure – Cloud Skills Challenge

UPDATE:

Priatelia, učitelia a študenti,

ďakujem, že sa zúčastnený študenti pridali a mnoho z nich dokončilo moju výzvu. Spolu bolo prihlásených až 28 ľudí a výzvu dokončilo 22 ľudí. Bojovali ste až do poslednej sekundy. Verím, že ste sa toho mnoho naučili, a že to bolo celé pre Vás prínosné.

Žrebovanie o LinkedIn Premium Voulchery na 1 rok prebehne o niekoľko týždňov, keď sa skontroluje počet účastníkov. Daní výherci budu skontaktovaný mailom.

Ešte raz Vám ďakukem za účasť.

————————————–

Priatelia, učitelia a študenti,

Je to tu, moja prvá (možno aj prvá slovenská) ambasádorská priateľská výzva v oblasti Azure. Prihláste sa na moju výzvu na Microsoft Learn svojim Microsoft kontom, dokončite všetky 3 Študijné programy (Learning Paths) a vyplňte formulár po dokončení celej výzvy. Výzva bude aktívna medzi 6. a 20. marcom 2024.

Originálne materiály sú v angličtine, ale v internetovom prehliadači Edge si viete nechať automaticky preložiť všetko do Slovenčiny, stačí ak pravým klikom myšky kliknete na stránke a vyberiete Preložiť do slovenčiny alebo do iného jazyka.

Zapojiť sa môže hocikto, kto má 16+ rokov a nie je ambasádor v Microsoft Learn Student Ambassadors. Pridajte sa a zdieľajte výzvu.

Dokončením výzvy sa automatiky zapájate do losovania Xbox Game Pass alebo LinkedIn Premium. Za každého 10 zapojeného človeka sa bude losovať 1 zo spomenutých voulcherov (maximálne 10 voulcherov).

Výzva: Link na výzvu

Záverečný formulár: Link na formulár

Držím Vám všetkým palce 😊

 

Inštrukcie a info v skratke:

 

#CloudSkillsChallenge, #MSFTAmbassadors and #Sweepstakes

16+. Výzva končí 20/03/2024. Pravidlá: https://aka.ms/CSCFY23SweepstakesRules

Ak sa ti článok páčil, určite budeme radi za jeho zdieľanie

LinkedIn
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Ďalšie články, ktoré by ťa mohli zaujať

Bezpečnosť
Peter Lehocký

#3 Bezpečnosť na internete: Všeobecne platné tipy a rady

V prechádzajúcich dvoch článkoch sme si predstavili bezpečnostné hrozby a podvody, ktoré na vás čakajú na internete. V dnešnom článku si predstavíme opatrenia, ktorými takéto hrozby minimalizujete, situácie, v ktorých sú vaše citlivé dáta v najväčšom nebezpečenstve, a tiež to ako po sebe na internete zanechávať čo najmenej stôp. Opatrení,

Čítať ďalej >
IoT
Tomáš Zajíc

Práce študentov 2. semestra ŠTC 2023 – Snímač v simulovanom prostredí Raspberry Pi

V druhom semestri programu ŠTC Microsoft sa naši študenti mohli venovať IoT alebo programovaniu. Martina Inkábová je ďalšou z tých, ktorí sa vydali práve cestou IoT. Náplňou jej výstupného projektu bolo vytvoriť snímač v simulovanom priestore Raspberry Pi kontrolujúci teplotu a vlhkosť v miestnosti – podstatné faktory pre komfort a zdravie ľudí. Napriek tomu,

Čítať ďalej >

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Pokračovaním v prehliadaní blogu súhlasíte s používaním súborov cookies. Viac sa o nich môžete dozvedieť na podstránke Zásady ochrany osobných údajov.
Pokračovaním v prehliadaní blogu súhlasíte s používaním súborov cookies. Viac sa o nich môžete dozvedieť na podstránke Zásady ochrany osobných údajov.